CONSULTING

CONSULTING

Als eigenaar, CEO, CFO, controller of  treasurer steunt u dagelijks op uw financiële functie om uw bijdrage aan de organisatie te kunnen leveren. Die moet u voldoende inzicht geven om controle te kunnen houden over de koers. Wij helpen u dit mogelijk te maken, door uw financiële functie af te stemmen op uw strategie en slim en efficiënt in te richten.

Organisaties worden geconfronteerd met een steeds complexere en sneller veranderende omgeving. Van finance wordt verwacht dat zij zich kan aanpassen aan deze dynamiek en de organisatie kan blijven voorzien van passend advies en informatie die echt relevant is bij het nemen van beslissingen. Om deze reden is de ontwikkeling van ‘business partnering’ binnen finance van cruciaal belang.

In onze strategische adviezen zetten we voortdurend in op duurzame groei, voor u en uw medewerkers, maar zeker ook voor uw klanten. We denken graag met u mee hoe u hen nog beter kunt bedienen, zodat ook zij verder kunnen groeien en uw opbrengst, zowel maatschappelijk als commercieel, uiteindelijk veel hoger ligt.

Omzetgroei vanuit uw waardeketen kunt u realiseren door uw strategie te transformeren naar een werkend en winnend bedrijfsmodel. Wij helpen we u uw processen zo te optimaliseren en uw organisatie zo te ontwerpen dat u meer waarde creëert, kosten vermindert en verspilling tegengaat.

Hoeveel risico kunt (of moet) u nemen om op een verantwoorde manier succes te boeken? Wij helpen u om risico’s en compliance in balans te brengen met uw ambities, door bijvoorbeeld risicomanagement te integreren met performance management